tag:blogger.com,1999:blog-7119506681854930905.post3126086363290904157..comments2012-09-11T15:33:31.580+02:00Comments on syrrans virknål: MaLariahttp://www.blogger.com/profile/15469913245050791151noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-7119506681854930905.post-22725599330248950482009-12-11T22:19:36.992+01:002009-12-11T22:19:36.992+01:00Hejsan! nu har jag hittat hit, vad duktig du har v...Hejsan! nu har jag hittat hit, vad duktig du har varit och vad snyggt upplägg! Här kommer receptet på Daim som jag lovade dig, det var länge sedan jag gjorde det men jag vill minnas att det blev en hit! //Cat<br /><br /><br />Ingredienser (25 portioner/st.)<br />2 msk vetemjöl <br />2 tsk kakao <br />2 msk ljus sirap <br />2 msk smör eller margarin <br />4 msk socker <br />0.5 dl skållad, hackad mandel <br />100 gram ljus blockchoklad <br /><br />Gör så här<br />1.Blanda allt utom chokladen i en kastrull, gärna med tjock botten. Låt koka på svag värme tills smeten tjocknar. <br />2.Bre ut smeten på ett bakplåtspapper, och låt svalna. Smält chokladen, och bre ut den över kakan. <br />3.När det har stelnat lite, så skär upp daimen i lagom stora bitar.Anonymousnoreply@blogger.com