Syrrans Virknål

Syrrans Virknål
websorken@hotmail.se

Summa sidvisningar

måndag 5 april 2010

Hoppas att ni har haft en skön påsk med massor av ledighet samt tid till pyssel. Själv har jag åkt på en rejäl förkylning, inte kul. Jag är allt för rastlös för att lägga mig och vila och för dålig för att orka göra nåt (innefattar även att sticka och virka).
Hur jobbigt kan det vara att sticka och virka?! Jo, det är jättejobbigt, när hela kroppen värker värre än den skulle gjort om jag gått en boxningsmatch mot Mike Tyson. Lägg till huvudvärk och rinnande nos. Sammanfattas: blää.
Mitt sällskap är TV:n, men efter 3 dagar tycker jag inte att det finns ett enda program som är värt att se. Känner inte för att titta på DVD-film heller. Med andra ord- det är ganska uselt.
Vädret är oxå uselt, men det är bra för annars får jag dåligt samvete för att jag sitter inne-är man sjuk är det på nåt vis rättfärdigat att kura under filten med massor av te.
Jag har för övrigt lagt till en ny blogg i min läslista: Attic24. Jag har kollat in hennes blogg ett tag och följt arbetet med hennes virkade babyfilt- nu är den klar och den blev såå fin! När jag scrollade längre ner hittade jag en jättevacker virkad krans med blommor. Hon var så snäll att hon delade med sig av mönstret på blommorna- så nu har jag i rask takt gjort 3 st kransar. Jag funderar på att stärka kransstommen och sen sy fast blommorna, annars är det risk att den blir sladdrig... Det tråkiga med att stärka virkade saker, är att de ser dammiga ut när stärkelsen torkat... Jag ska klura lite till på det- återkommer. (Thank you Lucy, for sharing your wreath-pattern). Nu ska jag göra en kopp kaffe, ta en kaka och en alvedon- sen sova en stund.

1 kommentar:

  1. Fina Tofflor! och roligt att du skrev en kommentar på bloggen. Man är väl inte tant när man är 35 :)

    SvaraRadera