Syrrans Virknål

Syrrans Virknål
websorken@hotmail.se

Summa sidvisningar

onsdag 9 mars 2011

Detta är mina nya myssockor- de är egentligen helt färdiga- visst kan ni se det ;) Dock hade jag en illavarslande känsla att de skulle bli för stora, runt om foten när jag stickade dem. Jag hade rätt- jag hade stickat 2 st sovsäckar till mina fossingar. Bara att riva upp själva foten o börja om. De får följa med som tågstickning i morron när jag åker till Nya kärleken :) Väl framme ska jag unna mig en lång stund i garnbutiken som ligger alldeles intill tågstationen. Återkommer med namnet på butiken o adressen. Det är väl värt ett besök dit, jag lovar.


Ovan 3 st varianter på Ingas crocheted bag- fast såklart omarbetad så de passar mig- med mormorsrutor. Vad annars? ;) Mönstret finns på Ravelry och heter just "Inga´s crocheted bag". Bara att bli medlem- helt gratis- och sen botanisera bland mängder och åter mängder av underbara mönster :)
Dessa virkade jag i somras och jag vet att jag bloggat om dem tidigare- men det går troll i min blogg: det är massor av inlägg som försvunnit, vilket känns lite trist. Jag vet inte om det beror på nåt jag gör fel eller om det är fel på bloggen. Hur som helst så är dessa bra mycket mindre än originalväskan- dessa är ca 26 cm gånger 30 cm plus handtag på 74 cm. En lagom väska enligt mig :) Tanken är väl att de ska fodras men jag är så pedant att jag vet att jag kommer att ha svårt att bli nöjd med resultatet. Om någon har nåt tips på hur man enklast fodrar en sån här väska så får ni gärna höra av er.

1 kommentar:

  1. Wow vad fina väskor! Tack för din kommentar, mönstret kommer upp så fort jag får fingrarna ur röven som man brukar säga :)

    SvaraRadera