Syrrans Virknål

Syrrans Virknål
websorken@hotmail.se

Summa sidvisningar

söndag 29 maj 2011


Läkaren konstaterade att det onda inte var nåt farligt- bara muskelvärk. Tur det- jag var orolig för en rejäl låsning eller början till diskbråck (som nån skrämde mig med att det kunde vara). Bara att ta det lugnt och vila. Ok bra så. Naturligtvis fick jag påhälsning av "ont i halsen-bacillen" men han stannade bara i en par dagar. Jag motade bort det med te och choklad samt mitt försök till att tvåändssticka. Efter att ha kört fast åtskilliga gånger, trots hjälp av både bok och Youtube-klipp, mailade jag Dödergök som förklarade så snällt hur man går tillväga. Tack snälla!Då jag inte kunnat göra nåt på över en veckas tid passade jag på idag, då Hjärtat M var hos mig i helgen, att åka på loppis till Folkets Hus i Bricka (Bjuråker). En jättestor loppis med ett eget rum för garn- hur mysigt som helst! Bilden ovan är bara från en vägg- det finns mer.


Detta fyndade jag- 4 nystan vardera av Freja ljusblått och beige. 100% acryl. Jag vet att jag eg. inte gillar det- men jag tänkte prova att virka strumpor eller tofflor, då får det duga. För 15 kronor nystanet är det ok. En pocketbok med favvis-författaren Nora Roberts och en CD-bok fick också följa med hem. Hjärtat M fyndade 2 CD-skivor och en brödkavel :)


Väl hemma igen skyndade jag mig att fästa trådarna på 2 par halvvantar som varit klara ett tag. De är virkade i halvstolpar i bakre maskbågen för det blir så snyggt! Det ser nästan ut som att de är nålbundna. I allafall tror jag att virkning av halvstolpar i bakre maskbågen är beroendeframkallande....


..... det har ju blivit ett par till :) Dessa är lite större än de förra- tror jag ska ge dessa till mamsen.

1 kommentar:

  1. halvvantar ja det kan man ju också säga ja, själv har jag kallat dem handledsvärmare, har fått dille på sådana just nu... men det kanske inte är handledsvärmare om de går över handen/tummen *funderar*, nåväl, fina är de du gjort iaf! ska nog oxå prova att virka i ena maskbågen bara... :)

    SvaraRadera